Жінка, яка знущалася з матері, під час затримання вкусила поліцейську за ногу. ФОТО

0
-7
Жінка, яка знущалася з матері, під час затримання вкусила поліцейську за ногу. ФОТО
У Дніпрі над літньою жінкою знущалися власна дочка та онук. Під час затримання жінка чинила опір та встигла вкусити поліцейську за ногу.

Про це пише Репортер.

Подія трапилася сьогодні, 28 грудня. Відомо, що 79-річна жінка стала жертвою домашнього насильства. Бабуся повідомила, що її побили донька та разом онук, які роблять це систематично.

Коли співробітники поліції зайшли до будинку, то виявили жінку та її сина у різних кімнатах. Дочка потерпілої не хотіла виходити з кімнати, тому патрульні звернулися по допомогу до її сина.

Коли поліцейським все ж таки вдалося виманити жінку з кімнати, вона почала поводитися неадекватно та штовхати патрульного. Було ухвалено рішення одягнути на бешкетник наручники. Коли співробітниця поліції намагалася це зробити, жінка якимось чином вкусила її за ногу.

На жінку склали відповідні протоколи, а бабусю госпіталізували.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні