Затримали підозрюваних у вбивстві директора санаторію поблизу Луцька

0
-3
Затримали підозрюваних у вбивстві директора санаторію поблизу Луцька
У Києві затримали двох іноземців, які працювали таксистами, з підозрою у жорстокому вбивстві та пограбуванні головного лікаря одного з санаторіїв Рівненщини Ярослава Сивого.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Тіло Ярослава Сивого знайшли вчора, 26 грудня, у лісі на Обухівській трасі, яка розташована за кілька десятків кілометрів від Києва.

За інформацією Київської міської прокуратури, трагедія сталась ще 20 грудня. 50-річний головний лікар санаторію "Червона калина" Ярослав Сивий, перебуваючи у Києві, сів у таксі та попросив підвезти його до готелю.

За кермом автомобіля був 34-річний громадянин Киргизької Республіки. Також всередині транспортного засобу перебував приятель водія - 43-річний громадянин Узбекистану. Таксисти погодились підвезти жителя Рівненщини.

Зловмисники дорогою до готелю вирішили пограбувати чоловіка. Тоді один із нападників кілька разів вдарив 50-річного чоловіка пляшкою по голові. Через це потерпілий знепритомнів.

"Нападники відібрали у чоловіка банківські картки, мобільний телефон, сумку та грошові кошти, після чого відвезли у Бучанський район Київщини, де у непритомному стані залишили у лісосмузі зі зв’язаними руками та ногами", - йдеться у повідомленні.

Через зникнення чоловіка до поліції звернулись його родичі. Тоді правоохоронці встановили, що під час зникнення чоловіка, невідомі особи знімали з його банківської картки грошові кошти. Підозрюваних вдалось затримати. Вони повідомили поліції, де заховали тіло жертви.

Нагадаємо, що раніше у Волинь24 повідомляли про вбивство директора санаторію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні