--> Чоловік намагався провезти на своєму тілі Айфонів на 200 тисяч. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік намагався провезти на своєму тілі Айфонів на 200 тисяч. ФОТО

0
-22
Чоловік намагався провезти на своєму тілі Айфонів на 200 тисяч. ФОТО
В аеропорту "Бориспіль" митники та прикордонники виявили громадянина України, який намагався ввезти до країни на своєму тілі шість iPhone-13 Pro Max.

Про це повідомляє Київська митниця у фейсбук.

Порушник, який повернувся з ОАЕ, продемонстрував чеки на смартфони, за якими їхня загальна вартість становить близько 200 тисяч грн. Однак у митниці зазначають, що ринкові ціни в Україні на цю модель значно вищі.

"Чоловік не вигадав нічого кращого, як примотати мобільні телефони разом із упаковками до власного тіла і прикрити їх верхнім одягом. Схожий таким чином на черепашку-ніндзя, громадянин привернув до себе увагу відразу кількох контролюючих служб", - йдеться у повідомленні.

За виявленим фактом складено протокол про порушення митних правил за статтею приховування від митного контролю. Чоловік повинен буде сплатити штраф у розмірі 100% вартості товарів, при цьому самі телефони у нього конфіскували.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-22

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні