25-річну матір звинувачують у жорстокому побитті 4-річного сина

0
0
25-річну матір звинувачують у жорстокому побитті 4-річного сина
У Маріуполі 25-річну матір звинувачують у жорстокому побитті свого 4-річного сина.

Про це повідомляє ТСН.

Матір привела дитину до дитсадка, де вихователі побачили на тілі дитини рани, то одразу звернулись до соціальних служб.

У дитсадку повідомили, що 4-річного Богдана тиждень не було в дошкільному закладі, проте коли його все ж привела мати, то вони помітили на тілі дитини синці та подряпини. Вихователі одразу звернулись до соцслужб.

"Ми дитинку забрали від мами. І відразу зателефонували до відповідних служб. Богданчика шпиталізували. Коли обстежили, виявилось – побитий увесь!" – повідомила в.о. завідувачки дитячого садочка Валентина Довгаль.

Медики встановили, що 4-річного хлопчика жорстоко побили. У нього діагностували травми середньої тяжкості. Дитина вже два дні у лікарні, проте мати хлопчика й досі не провідала.

Жінка пояснює, що в неї немає грошей на проїзд. Також 25-річна мати запевняє, що вона не била сина та каже, що травми хлопчик отримав, коли грався із молодшою сестричкою.

Правоохоронці ж встановили, що побила хлопчика саме мати. Дитину до завершення розслідування не віддаватимуть матері. Також 25-річну жінку можуть позбавити батьківських прав.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні