На Волині затримали браконьєрів з 4-річною дитиною. ФОТО

0
-4
На Волині затримали браконьєрів з 4-річною дитиною. ФОТО
Неподалік села Іванівка, що на Волині, спіймали браконьєрів, які приїхали на полювання з 4-річною дитиною.

Про це пише БУГ.

Подія трапилася напередодні, 22-го грудня, близько 23:00.

Порушників на території лісу, де заборонене полювання, побачив місцевий єгер під час спільного рейду з Іваничівською районною організацією Українського товариства мисливців та рибалок.

Голова цієї організації Юрій Тисько розповів, що автомобіль «Ауді» під'їхав до лісу і довго світив фарами. Підозрілий автомобіль, у якому знаходилося двоє чоловіків з зарядженою рушницею, затримали.

Вполювати тварин чоловіки не встигли, а щоб не нести відповідальність, єгерю пропонували хабар. Проте на місце події чоловік викликав поліцію, яка відібрала у браконьєрів зброю та склала на них протоколи.

За вчинене чоловікам загрожує штраф.

Чоловіки, які приїхали на незаконне полювання, привезли з собою і 4-річного хлопчика. Мовляв, щоб ознайомити його з полюванням з малечку.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні