--> Топ-3 знаки Зодіаку, життя яких цілком зміниться | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Топ-3 знаки Зодіаку, життя яких цілком зміниться

0
-2
Топ-3 знаки Зодіаку, життя яких цілком зміниться
Астрологічні прогнози на новий рік Чорного Водяного Тигра обіцяють деяким знакам зодіаку великі зміни у житті.

Про це пише HBLife.

Терези ( 24 вересня - 23 жовтня)

Терези-бізнесмени отримають неймовірно вигідну пропозицію, яка вимагатиме невеликого ризику з їхнього боку. Цей рік буде вдалим для інвестицій та зльоту кар'єрними сходами. Не озирайтесь назад і не слухайте своїх недоброзичливців. Чорний тигр на вашому боці.

Козоріг ( 23 грудня - 20 січня)

Козороги зможуть на початку року «завершити гештальт» давно відкладених справ, зустрічей, розмов та переживань. Це звільнить для них масу енергії та бажання творити. Вже у березні-квітні Козороги можуть зустріти свого супутника життя, а незабаром почути пропозицію руки та серця.

Риби ( 20 лютого - 20 березня)

Риби можуть несподівано для себе змінити місце проживання, причому це не буде переїзд у межах міста, швидше за все вам доведеться вирушити у тривалу подорож. Не виключено, що разом із проживанням ви зміните роботу, а також коло близького спілкування. Водяний Тигр допоможе Рибам знайти баланс у матеріальній сфері.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні