Не можуть бути разом: топ-6 несумісних пар знаків Зодіаку

0
2
Не можуть бути разом: топ-6 несумісних пар знаків Зодіаку
У зодіаку є такі пари знаків, які знаходяться на відстані рівно шести знаків один від одного і розташовуються в протилежних точках.

Про це пише Cosmopolitan.

Овен та Терези

Мета цього дуету – знайти тонкий баланс між особистим та колективним. Овен - палка, імпульсивна зірка-одиначка, вперта і керована Марсом, тоді як Терези, керовані Венерою, що прагне до рівноваги, воліють бути частиною групи і ненавидять приймати рішення. Овен заряджається енергією, а Терези лякаються за перших ознак будь-якого конфлікту. Терези вчать Овна, як розслабитися і дати ще комусь місце на передньому плані, а Овен вчить Терези, як бути в центрі уваги і говорити вголос про те, що вони насправді відчувають. Але вогненний Овен легко може поранити почуття Терезів, навіть не помічаючи цього, а Терези не завжди можуть у цьому зізнатися.

Телець та Скорпіон

Ця пара, швидше за все, буде успішною, оскільки обидва дуже земні та орієнтовані на успіх. Телець, керований Венерою, любить земні насолоди, а Скорпіон, керований Плутоном, відмахується від матеріального на користь духовного. У цій парі кожен по-своєму збагачує життя партнера. Телець може запропонувати Скорпіону масу задоволень як і сексі, і у сферах, що з матеріальними витратами, тоді як Скорпіон спонукає Тельця досліджувати незвідані глибини. Але Телець дуже впертий, а Скорпіон довго таїть образи і злість, тому цим двом варто навчитися бути відкритими один з одним і конфліктувати чесно.

Близнюки та Стрілець

Ці два знаки дуже цікаві та відкриті всьому новому. Розумниці Близнюки, керовані Меркурієм, зосереджуються на деталях, тоді як заповзятливий Стрілець під керівництвом Юпітера любить розмах і бачить картину загалом. Коли вони разом, зупинити їх практично неможливо. Яскравий приклад такої пари — Анджеліна Джолі та Бред Пітт. Незважаючи на те, що вони вже розійшлися, загальна енергія цієї пари досі захоплює багатьох.

Рак та Козеріг

Ця пара – як інь та ян. Козеріг, керований суворим Сатурном, любить логіку і вміє орати за трьох, а керований Місяцем Рак плаває у воді під назвою «інтуїція». Вони настільки різні пріоритети, що їм важко зрозуміти один одного, але, як тільки вони це зроблять, цей союз може стати дуже міцним. Яскравим прикладом є Кейт Міддлтон і принц Вільям. Яскрава кар'єра, затишний будинок, громадське визнання.

Лев та Водолій

Ці двоє вміють веселитись, як ніхто. Лев віддає перевагу розвагам у стилі Великого Гетсбі, тоді як Водолій готовий бігати босоніж лісом і отримувати від цього задоволення. Лев неухильно піднімається кар'єрними та соціальними сходами, а Водолій з тих, хто виходить на вулиці, бореться за права, протестує і не проти жити комуною. Така пара влаштовує найвишуканіші вечірки у місті з найкласнішими людьми. І щоразу гості благатимуть про запрошення наступного вечора.

Діва та Риби

Діва - такий собі сексуальний бібліотекар у світі знаків зодіаку, а Риби - мрійлива і шукаюча натура. Обидва хочуть служити людям, але їхні підходи дещо відрізняються. Діва може навчити Риб правилам і увазі до свого здоров'я, тоді як Риби пропонуватимуть Діві забити на правила і піти в духовну усамітнення і іноді мріяти про більше. Аналітична Діва не завжди розуміє пориви Риб, але якщо вони зможуть домовитися, то цей союз розвиватиметься, взаємно збагачуючи обох партнерів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні