Чого не можна робити перед сном, аби не накликати біду

0
4
Чого не можна робити перед сном, аби не накликати біду
Багато людей не вірять в різні прикмети та забобони, проте є ті, хто вірять у вплив якихось надприродних сил на їхнє життя і навіть на повсякденний побут.

Про це пише Час-Дій.

Захід сонця завжди вважався особливим часом доби. З періодом заходу сонця пов’язано безліч забобонів, і стосуються вони навіть такої повсякденної справи для нас як прання.

Вважається, що вночі нечисті простіше потрапити в наш світ, відповідно білизна, яку ви залишаєте сушити вночі на вулиці або навіть у власному будинку, може привернути до себе злі сили або негативну енергетику.

Також у минулі роки люди намагалися завішувати вікна таким чином, щоб в кімнату не проникало місячне світло.

Перед сном заборонялися стрижка і підстригання нігтів, люди вірили, що такі дії можуть обернутися неприємностями в особистому житті людини та самотністю.

Раніше дітям заборонялося грати й веселитися після заходу сонця, оскільки грати з ними могли нечисті сили.

Нарешті, щоб знайти спільну мову з домовиком, наші предки прибирали зі столу всі гострі предмети, намагалися помити посуд, щоб не залишати його на наступний день, і ховали цибулю і сіль, які теж не подобалися домовому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні