--> В Україні зникнуть військомати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні зникнуть військомати

2
23
В Україні зникнуть військомати
В Україні замість військових комісаріатів тепер будуть територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

У середу, 15 грудня, на засіданні уряду внесли зміни про підготовку та проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом.

Зазначається, що зміни стосуються уніфікації термінології. Так, в тексті Положення "військові комісаріати" замінюються на "територіальні центри комплектування та соціальної підтримки", а "військові комісари" - на "керівники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки".

Крім того, уточнено порядок оформлення облікових документів для осіб з інвалідністю, які мають тяжкі захворювання та позбавлені можливості вільного пересування.

Також зміни до Положення внесені в частині, що стосується удосконалення окремих питань взаємодії територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки з органами державної влади, організаціями, установами, підприємствами у питаннях обліково-призовної роботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
23

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А окрім вивіски щось зміниться?
Відповісти
Придурки.
Офіс президента, ланцюжок президентський подовжити, всяких чебуреків з таким .блом замміністрами понаставляти.
Понавибирали дебілів, таких само, як самі.
Покоління "Сватів".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні