Як під час карантину працюватимуть гірськолижні курорти України

0
-5
Як під час карантину працюватимуть гірськолижні курорти України
В Україні затвердили низку обмежень, які працюватимуть на гірськолижних курортах під час карантину. Вони стосуватимуться як працівників закладів, так і відпочиваючих.

Про це пише Індустріалка.

Зокрема, працівникам та керівникам закладів потрібно буде дотримуватися таких правил:

проходження температурного скринінгу перед початком робочої зміни;

проведення роз'яснювальної роботи з вакцинації від коронавірусу, профілактики та реагування на виявлення симптомів коронавірусу;

недопущення до роботи співробітників, які не мають ковідного сертифікату, негативного тесту на коронавірус або сертифіката про одужання від цієї хвороби;

недопущення до роботи співробітників із симптомами ГРВІ та температурою вище 37,2°C;

розміщення на вході в приміщення готелів та на території гірськолижних курортів інформаційних матеріалів про вакцинацію та заходи профілактики коронавірусу.

Надавати послуги на гірськолижних курортах дозволяється лише тим, у кого перевірили наявність сертифіката про вакцинацію, негативного тесту на коронавірус або сертифіката про одужання від цієї хвороби. Перевіряти документи рекомендують під час поселення в готель або при покупці абонементу на гірськолижне катання. Також можна організувати спеціальні центри перевірки документів.

На верхній одяг чи шолом відпочиваючих, у яких перевірили документи, рекомендують клеїти спеціальні наклейки. Завдяки цьому людям вдасться уникнути повторних перевірок документів на підвісних канатних дорогах, вуличних ярмарках та розважальних закладах, які розміщені на відкритій території.

Зазначимо, що навіть із наявністю сертифікату чи тесту відвідувачі курортів повинні обов'язково носити захисні маски чи респіратори у громадських місцях.

Керівники закладів, які приймають відпочиваючих, мають також забезпечити:

наявність достатнього запасу засобів індивідуального захисту;

постійна наявність рідкого мила, антисептиків та паперових рушників у санвузлах;

вологе прибирання місць більшого скупчення відвідувачів;

централізований збір та утилізацію використаних засобів індивідуального захисту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні