Проблеми з курсуванням: волиняни просять відремонтувати аварійну дорогу

0
5
Проблеми з курсуванням: волиняни просять відремонтувати аварійну дорогу
Мешканці Луцького району вкотре просять відремонтувати дорогу Широке-Бужани, тому що доїзд швидкої та екстрених служб є проблемою.

Про це у своєму запиті повідомила депутатка Валентина Магурчак під час засідання чергової сесії обласної ради, пишуть Волинські Новини.

Депутатка каже, що до неї звернулися мешканці сіл Пильгани, Скригове, Бужани, Ржищів Мар’янівської громади з проханням відремонтувати аварійну дорогу Широке-Бужани.

«Ця дорога сполучає зазначені села, але нею не можуть доїхати ані швидка, ані інші екстрені служби. Через поганий стан дороги є проблема й з курсуванням рейсового автобуса. Навіть приватною автівкою туди доїхати складно», - каже депутатка.

Дорога Широке-Бужани – дорога місцевого значення загального користування. Проектно-кошторисна документація була виготовлена та проведена експертиза за кошти Мар’янівської громади. Тож мешканці громади просять врешті відремонтувати аварійну дорогу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні