--> Львівського музиканта побили через зйомки кліпу для популярного російського ютуб-каналу. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Львівського музиканта побили через зйомки кліпу для популярного російського ютуб-каналу. ВІДЕО

4
8
Львівського музиканта побили через зйомки кліпу для популярного російського ютуб-каналу. ВІДЕО
Жителя Львова, який у своїй соцмережі виклав інформацію про те, що він увечері виконуватиме пісні російською мовою біля Оперного театру у Львові - побили.

Про це пише Фокус.

Юнак планував знімати відео для російського ютуб-каналу «Вписка». Проте, на відео можна побачити, що музикантові не вдалося завершити задумане, так як місцеві жителі його побити.

«Сьогодні о 20:00 біля Оперного театру зніматиметься відео для Вписка-шоу. Будуть російські пісні з матами. Прошу всіх прийти, для мене ця дуже важлива подія важливіша за весілля», — написав у своєму Інстаграм Андрій.

Проте вже о 21:00 зйомка припинилася, тому що на місце події прийшли невдоволені місцеві жителі. Після того, як під'їхав екіпаж патрульної поліції, нападники втекли.

Постраждав не лише юнак, який виконував пісні, а й відеооператор. Дружина оператора зазначила, йому не повідомили, де буде розміщуватися відео.

За фактом інциденту постраждалі написали заяву до поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А він справді львів'янин? Чи може з тих переїхавших?
Відповісти
А потім "москалі" будуть заявляти-"дивіться у Львові не дають співати російською, б'ють, треба іти захищати своїх"-.Провокатор чортів!
Відповісти
Скільки можна боятися белькотіння москалів?
Відповісти
Мало дали.
Дайте цьому патріоту повістку на Схід: хай там поспіває.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні