«Матушка Єлена» 4 роки збирала гроші на дитбудинок, якого не існує

0
0
«Матушка Єлена» 4 роки збирала гроші на дитбудинок, якого не існує
У Білій Церкві монахиня, у якої люди замовляли молитви за здоров'я та упокій родичів, 4 роки збирала гроші на дитбудинок, якого не існує.

Про це пише ТСН.

Жінка представлялася всім, як «матушка Єлена зі Святопокровського монастиря» та збирала великі суми грошей «на допомогу дітям».

У вироку Білоцерківського суду за 8 листопада йдеться, що зловмисниця розповіла про те, що у її монастирі нібито з'явився отець Митрофан, який проводить певні ритуали та займається вигнанням бісів з одержимої людини.

Дізнавшись, що продавчиня ринку позичила знайомим 250 тисяч доларів, шахрайка запропонувала їй послуги Митрофана та спеціальні молитви у монастирі. Таким чином псевдо матушка отримала 25 тисяч доларів та обіцяла повернути їх за 40 днів. Матушка запевнила, що ці гроші брудні і треба внести таку ж суму іншими купюрами.

Коли обманута жінка звернулася до поліції, з'ясувалося, що жоден дитячий будинок пожертви людей не отримував. Не існувало й отця Митрофана.

Зловмисниця пів року не приходила на засідання суду, але потім її затримали та заарештували. Під час розгляду справи жінка спочатку не визнавала своєї провини, а згодом змінила свідчення. Обвинувачена каже, що була бухгалтеркою в одній з протестантських церков, а її колишній чоловік був там священником.

Суд визнав жінку винною та призначив покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні