Спецпризначенці затримали групу кілерів з України

0
-7
Спецпризначенці затримали групу кілерів з України
У Швеції спецпризначенці затримали трьох громадян України, яких підозрюють у підготовці вбивства.

Про це пише Zaxid.net.

Підозрюваних затримали ще 5 грудня у Норртельє, розташованому за 60 кілометрів від Стокгольму. Поки що їм мають обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Кого вони мали вбити – невідомо. В документах місцевого суду пише, що вбивство могло бути заплановано на 5 грудня, а підготовка до нього тривала ще з 1 грудня. Саме місце злочину вказано лише як «Швеція».

Усі троє затриманих громадяни України, один з них останній рік проживав у Стокгольмі. Двом чоловікам, які живуть в Україні, по 40 років. Водночас чоловікові, який проживає у Швеції – 30.

Саму справу правоохоронці коментувати відмовилися, посилаючись на досудову таємницю, передає Aftonbladet. Адвокати двох підозрюваних заявили, що їхні клінти свою провину заперечують


https://zaxid.net/news/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні