Як вибрати найсмачніші мандарини

0
1
Як вибрати найсмачніші мандарини
Якщо між шкіркою мандарина і м'якоттю є повітря, тоді він буде найсмачнішим.

Про це пише Країна Здоров'я.

Шкірка, яка прилягає до мандарину робить його вигляд кращим, але наявність повітря між шкіркою та м'якоттю говорить про смак фрукта. Мандарини краще вибирати саме за цією ознакою.

Часом шкірку обробляють воском для апетитного зовнішнього вигляду, але досить промити мандарин холодною водою, і він вже готовий до вживання.

Зараз купляти мандарини на вулиці не рекомендовано. На прилавках вони зберігаються багато годин і замерзають. А заморожений мандарин не такий корисний для здоров'я, тому що там набагато менше вітамінів. Це означає, що жодної користі імунітету вони не дадуть.

Колір шкірки зовсім не свідчить про рівень смаку, оскільки і зелені на вигляд мандарини деяких сортів можуть бути солодкими. В цілому, смак мандарину не є показником його користі для здоров'я, адже він визначається рівнем цукру. А що більше фруктози ми поглинаємо, то це шкідливіше.

Однією з найкорисніших властивостей мандаринів експерти називають здатність запобігати тромбам та оптимізувати роботу шлунково-кишкового тракту за рахунок підвищеного вмісту в них харчових волокон.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Чому потрібно їсти мандарини Чому потрібно їсти мандарини
14 листопада, 2023, 08:36
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні