Чого краще не робити перед дзеркалом

0
-3
Чого краще не робити перед дзеркалом
Дзеркало – це не лише атрибут в інтер'єрі, але й магічний пристрій. Воно впливає на енергетичне поле людини, притягуючи позитивні чи негативні події у наше життя. Недарма в езотериці використовують цей предмет, вдаючись до різних ритуалів.

Про це повідомляє Мета.

Дивитися у дзеркало вночі

У багатьох народах і віруваннях є закон, якщо подивитися в дзеркало після настання темряви, у ньому відкривається своєрідний портал – зв'язок із потойбічним світом. Якщо подивитися в дзеркало після заходу сонця, то духи підживлюватимуться життєвими силами. Особливо небезпечний є час між 12 годинами ночі та 3 ранку. Існує повір'я, що саме в цей проміжок у дзеркалі можна побачити самого диявола. Тому не рекомендується спати навпроти дзеркала.

Приймати їжу

Вважається, якщо людина їла перед дзеркалом, вона могла "заїсти" все позитивне в ній - розум, красу, здоров'я. Трапеза має проходити у сприятливій обстановці, де нічого не відволікає.

Дивитися в розбите дзеркало

Розбите дзеркало порушує позитивну енергетику/Фото: Pexels
Дзеркало - це нейтральний предмет, який віддає те, що отримує. У розбитому дзеркалі людина дробиться на кілька частин, руйнуючи біополе та порушуючи позитивну енергетику.

Лаяти себе

Негативні установки можуть повернутися до життя з багаторазовим збільшенням. Категорично не можна говорити про хвороби і болі, про те, наскільки ви негарні, про смуток чи нещастя, про страждання та інші негативні аспекти.

Читати

Читання перед дзеркалом може зазнати абсолютно іншого світу, а прочитане не запам'ятається. Крім того, під час читання перед дзеркалом людина може віддати свою енергію, після чого нерідко трапляється занепад сил.

Фотографувати

У камері знаходиться дзеркальний пристрій. Коли людина фотографує своє зображення, то із дзеркал створюється коридор, який негативно впливає на здоров'я та енергетику людини. А ще через такий коридор можуть проникнути злі духи.

Дивитися у дзеркало одночасно з кимось іншим

Дзеркало також відображає таємні бажання та почуття людей. Людина може побачити приховані думки іншого, які мають залишатися в таємниці. Іноді тому після такої маніпуляції пара може посваритися. Більше того, якщо інша людина відчуває негатив до вас, дзеркало може відобразити і передати це почуття.

Дивитись у дзеркало під час хвороби

Під час хвороби знижується життєва енергетика, тому тривале перебування перед дзеркалом може призвести до погіршення самопочуття.

Підносити до дзеркала маленьких дітей

У немовлят слабке захисне біополе, тому маленькі дітки дуже вразливі і схильні до негативного впливу з боку потойбічних сил.

Показувати в дзеркало порожній гаманець

Ви навряд чи робитимете це навмисно, але така ситуація можлива. Наприклад, коли ви збираєтеся в коридорі на роботу і перевіряєте, скільки у вас готівки в гаманці, а їх там немає. Саме тому багато експертів рекомендують залишати в дзеркалі хоча б одну купюру чи монети. Корисно буде рахувати гроші, перебуваючи перед дзеркалом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні