Хотіли позбутися змій та спалили будинок

0
-3
Хотіли позбутися змій та спалили будинок
В США у штаті Меріленд машканці будинку зробили невдалу спробу позбутися змій, що призвела до спалення нерухомості.

Про це пише Mediatavr.

Навала змій була давньою проблемою цього будинку як за нинішніх його власників, так і за минулого орендаря. Хазяї житла вирішили викурити тварин. Для цих цілей вони розклали вугілля в різних частинах будинку, які повинні пускати дим, що відлякує плазунів. Проте, вони виявилися надто близько до горючих матеріалів, у зв'язку з чим почалася пожежа, що почалася в підвалі, яка швидко поширилася по всіх поверхах.

На щастя, власників будинку на той момент там не було. Сусід, що проходив повз, побачив дим і зателефонував у службу екстреної допомоги. Пожежним знадобилося кілька годин, щоб взяти під контроль пожежу, але повністю вона згасла лише наступного ранку. Інцидент визнали нещасним випадком, оскільки не знайшлося жодних доказів чи намірів розпалити пожежу.

Повідомляється, що будинок був придбаний новими власниками зовсім недавно, його вартість склала 1,8 мільйона доларів. Завдані пожежею збитки оцінили у понад мільйон доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні