--> Якому з Волинських популярних ЗМІ наші читачі довіряють найбільше | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Якому з Волинських популярних ЗМІ наші читачі довіряють найбільше

3
3
Якому з Волинських популярних ЗМІ наші читачі довіряють найбільше
Волинь24 поцікавилось у своїх читачів якому з місцевих ЗМІ вони довіряють найбільше. В опитуванні були запропоновані: Волинь24, Волинь Пост, Волинські Новини, Конкурент, Перший, Район, Суспільне, 12 канал та Аверс.

Найбільше голосів набрало інформаційне агентство «Волинські Новини», яке за результатами зайняло першу сходинку «довіри» – 26% голосів. Друге місце у рейтингу серед опитаних посіло видання «Волинь24» - 24%. Також у трійку лідерів увійшов сайт «Конкурент»

На одному рівні довіри читачі відзначили Волинь Пост, Суспільне, 12 канал та Аверс. Кожне з видань набрало по 8% голосів серед опитаних.

5% опитаних довіряють виданню «Перший», 4% віддали свій голос за «Район».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так званий Волинь-Пост ліг під палицю і став примітивною проституткою. Навіть коментар не можна поставити - зявляється сторінка 404 (помилка). Ставлять коментарі лише "довірені особи".
Відповісти
Не віриться, що така вигрібна яма, як "Аверс", має аж 8%!? Це якась помилка.
Відповісти
Всього проголосувало 297. Якщо б не рекомендації гугла по таргету, я б про ваш сайт і такі новини ніколи і не дізнався. Дякую. В бан новини з вашого домену.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні