Скільки разів ви будете одружуватись: нумерологія

0
1
Скільки разів ви будете одружуватись: нумерологія
За допомогою нумерології можна дізнатися, скільки разів ви одружитеся.

Про це пише Мета.

Щоб дізнатися кількість шлюбів, необхідно провести нумерологічний розрахунок.

Складіть усі числа з дати народження. Наприклад, якщо ви народилися 27 квітня 1996 необхідно зробити наступний розрахунок: 2+7+0+4+1+9+9+6=38. Двозначне число необхідно спростити: 3+8=11; 1+1=2.

Розшифровка:

Людина з цим числом долі має великий запас енергії і може порозумітися з будь-яким. У сімейному житті цієї людини може бути криза, залежно від того, чи зможе вона з нею впоратися у неї буде один або два шлюби. Такі люди, як правило, однолюби, тому вони можуть мати один шлюб на все життя.

Трійка – символ продуктивності та зростання. Ці люди не можуть сидіти на місці, постійно перебувають у пошуку чогось нового. Вони можуть тричі одружитися. Ці люди дуже обережні і не поспішають офіційно оформляти відносини. Якщо вони одружуються, то назавжди.

П'ятірки дуже довго шукають партнера і одружуються після 30 років. Ці люди одружуються раз у житті.

Люди під цифрою шість одружитися можуть двічі. І другий, як правило, виявляється більш вдалим, ніж перший.

Люди під цифрою 7 мають сильну інтуїцію. Вони довго обирають партнера і живуть із ним усе життя.

Для вісімок важливо, щоб стосунки були для них вигідними. Вони можуть розлучитися і одружитися знову, якщо знайдуть більш перспективного партнера.

Дев'ятки імпульсивні і хочуть занадто рано одружитися, часто помиляючись з вибором партнера. Тому шлюб у таких людей зазвичай не один.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні