В Україні збудують 16 аеропортів: чи є у планах Волинь

2
3
В Україні збудують 16 аеропортів: чи є у планах Волинь
Український президент Володимир Зеленський повідомив про будівництво 16 аеропортів.

Про це пише Конкурент.

«Уперше за багато років новий національний авіаперевізник зможе літати в нові регіональні аеропорти, які ми будуємо. Загалом наразі будуємо в 16 містах України», – розповів очільник держави.

Як повідомив президент, незабаром збудують новий аеропорт міжнародного значення на Закарпатті між Ужгородом та Мукачево, а також два цивільні аеропорти на сході України.

Зі слів міністра інфраструктури Олександра Кубракова, на сході України планують збудувати один аеропорт поблизу Маріуполя і ще один – між Краматорськом та Слов'янськом. Будівництво злітно-посадкової смуги нового аеропорту на Закарпатті розпочнеться у 2022 році.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага мільярд дерев вже посадив, зарплати вчителям по 4000 євро теж виплачують, космос досліджуємо, ковід побороли, війну закінчили... Блін казкар, брати Грімм відпочивають!
Відповісти
І космодром в Кончі-Заспі. Чого тільки не пообіцяєш заради збереження легітимності.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні