--> Не витративши і копійки: як безкоштовно відпочити у вихідні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Не витративши і копійки: як безкоштовно відпочити у вихідні

0
-8
Не витративши і копійки: як безкоштовно відпочити у вихідні
Щоб провести вільний час по-особливому і відпочиити від роботи, не потрібно витрачати грошей.

Прог це повідомляє Мета.

1. Соцмережі у допомогу

У соцмережах можна знайти багато безкоштовних заходів на різні смаки. Хтось влаштовує велопробіг, хтось - настільні ігри в парку. Багато таких подій можна відвідати абсолютно безкоштовно.

2. Книги врятують від нудьги

Почитати книжку - це неймовірна ідея. На вихідні є достатньо часу, аби відвідати місцеву бібліотеку і прочитати літературу.

3. В'язання

Для тих, у кого вдома є спиці та пряжа, вихідні не пройдуть нудно. Можна спробувати в'язати звичайний шарф для себе чи для сім'ї або тепле одіяло. В'язання може стати вашим підробітком, адже речі ручної роботи коштують недешево.

4. Кухня - місце для експериментів

Вихідні дозволять розслабитися на повну. Можна спробувати приготувати щось новенька для перегляду цікавого фільму. До процесу можна залучати всю сім'ю, і тоді час пройде швидко, весело та корисно.

5. Настільні ігри

Це чудовий варіант для тих, хто живе не сам. Можна також покликати друзів, які залюбки зіграють з вами у монополію.

6. Подкасти

Подкасти - це оптимальний варіант для розвитку. Можна обрати подкаст на будь-який смак: літературний, музичний, науковий, психологічний.

7. Прогулянка на свіжому повітрі

Візьміть із собою смачний перекус, цікаву книжку, фотоапарат та відправтеся на прогулянку у місто, парк чи ліс. Такий відпочинок принесе не лише користь, а й велике задоволення. Під час прогулянки можна послухати спів пташок або музику у навушниках.

8. Фотографія як хобі

Шукайте цікаві місця, на які мало хто звертає увагу. Цей процес доволі цікавий і точно затягне вас надовго. Створіть у соцмережі сторінку, щоб виставляти фотографії. Ваша творчість може зацікавити когось і принести вам заробіток.

9. Безкоштовний музей і зоопарк

У невеликий містах музеї зазвичай пускають відвідувачів безкоштовно або за максимально низьку плату. Із зоопарками трохи важко, але тоді можна прогулятися у звичайний парк, де не менше цікавих птахів і звірів.

10. Нова професія чи заняття

У Мережі існує чимало освітніх платформ, що надають безкоштовний доступ до серйозних університетських курсів. Це може бути, наприклад, онлайн-лекція від відомих викладачів світу.

11. Капсула з посланням до себе

Пройдіться по будинку і позбирайте дрібні речі, які можна помістити у невелику коробку. Ці речі можна підписати або ж покласти окреме послання до себе. Уже через декілька років коробка принесе багато спогадів.

12. Кінофестиваль вдома

Влаштуйте вдома свій кінофестиваль. Запросіть друзів і попросіть їх взяти із собою флешку з улюбленим фільмом. Перегляд фільмів різних жанрів пройде цікаво та весело.

13. Вихідні для сну

У вільний від роботи день можна нарешті виспатися досхочу. Таким чином приємне поєднується із корисним.

14. Активний відпочинок

У вихідні можна вибратися на велопрогулянку або ж сходити поплавати. Якщо за вікном яскраве сонце, сидіти вдома точно гріх.

15. Подорож із Google Maps

Загляньте в країни, в яких вже бували. Знайдіть свій готель, перегляньте ціни та території поруч. Дослідження світу може бути настільки захоплюючим, що ви легко витратите кілька годин.

16. Настав час для серіалів

У вас є шанс насолодитися пригодами героїв і не мучити себе очікуванням у проміжку між серіями.

17. Зірковий час для неба

Займіться вивченням зоряного простору. День можна витратити на підготовку: скачати програми з інформацією про небесні тіла і галактики, з'ясувати, де можна знайти місце далеко від яскравих ліхтарів. Увечері виходьте до парку або на стадіон, розкладайте килимок, лягайте на спину і дивіться на небо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні