--> У грудні посилять карантин для невакцинованих | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У грудні посилять карантин для невакцинованих

4
13
У грудні посилять карантин для невакцинованих
В Україні будуть посилювати карантинні обмеження для невакцинованих від 6 грудня.

Про це повідомляє ВолиньPost з посиланням на брифінг Віктора Ляшка.

"24 листопада уряд змінив правила карантину в Україні, які набудуть чинності 6 грудня. Уряд вимушений піти на карантин для невакцинованих, оскільки коронавірус не відступає. Європа встановлює новий континентальний рекорд захворюваності на COVID-19 – 367 тисяч осіб в середньому за добу. І ми повинні вживати заходів для збереження життя громадян, які досі не прийшли до пункту щеплення, щоб захистити власне життя", - повідомив міністр.

Посилення карантинних обмежень буде передусім для невакцинованих громадян. Найбільше змін в правилах карантину буде для "жовтого" рівня епідемічної небезпеки.

За новими правилами, люди, які не отримали принаймні одне щеплення або не мають негативний тест чи сертифікат про одужання, у "жовтій" зоні не зможуть:

-взяти участь у проведенні всіх масових заходів, це стосується культурних, спортивних розважальних, соціальних, релігійних та інших заходів;

-відвідувати кінотеатри та інші заклади культури, спортивні зали, фітнес-центри, басейни;

-скористатись послугами послугами суб’єктів господарювання, які -провадять діяльність у сфері громадського харчування, для них будуть закриті бари, ресторани, кафе та інші заклади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Застрельтеся!
Відповісти
Хочете бунтів?
Відповісти
Пашли нахер!!! От самі і вакцинуйтеся депутати і міністри ,мож менш вас стане трохи
Відповісти
"Ми повинні вживати заходів для збереження життя громадян, які досі не прийшли до пункту щеплення, щоб захистити власне життя", - повідомив міністр"" . У того неадекватного придурка або паранойя, або шизофренія. Скоріш за все і те, і друге
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні