--> Без посвідчення та у стані сп’яніння: у Луцьку затримали водія. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Без посвідчення та у стані сп’яніння: у Луцьку затримали водія. ФОТО

1
2
Без посвідчення та у стані сп’яніння: у Луцьку затримали водія. ФОТО
У Луцьку вулицею Дружби Народів з технічною несправністю рухався автомобіль, чим порушував ПДР. Тому правоохоронці зупинили легковик для перевірки документів.

Про це пише Патрульна поліція Волинської області.

Патрульні зупинили авто марки "Мерседес Бенс", та під час перевірки документів з’ясували, що у 34-річного чоловіка немає посвідчення водія відповідної категорії та відсутній страховий поліс.

Окрім цього правоохоронці виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою спеціального технічного засобу, який після проведення тесту показав в небо.

На водія склали протоколи - керування у стані сп’яніння, керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, керування транспортним засобом особою, яка не має полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якісь оті ''алкотестери" слабенькі, не розраховані на наших любителів "зеленого змія")
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні