--> Пенсії у «Дії»: як пенсіонерам оформити послугу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пенсії у «Дії»: як пенсіонерам оформити послугу

1
-4
Пенсії у «Дії»: як пенсіонерам оформити послугу
Перерахунок пенсій відтепер можна здійснювати в додатку «Дія».

Про це провідомляє РБК-Україна.

"Для отримання цієї послуги ми максимально автоматизували процес, щоб скоротити кількість документів, полів для заповнення і час очікування", - повідомив глава Міністерства цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Міністр зауважив, що зараз для оформлення виплат від держави, пенсіонерам не потрібно більше ходити в держустанови та стояти в чергах.

"Тепер вони зможуть зробити це, не виходячи з дому, на порталі "Дія". Потрібно заповнити анкету, завантажити необхідні документи і відправити заявку - і все. В умовах пандемії ці інновації допоможуть дорослим людям запобігти зайвим ризикам захворіти в чергах, а також збереже їх здоров'я або навіть життя", - підкреслив Федоров.

Нагадаємо, раніше у Волинь24 повідопляли про перерахунок пенсій для людей пенсійного віку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну для початку пенсіонеру треба купити сучасний телефон, а потім ще й опанувати його. Багатьом пенсіонерам таке до снаги? Не ускладнюйте життя людям, ваша хвалена "Дія" в хату пенсію не принесе!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні