«Тисяча Зеленського»: як її отримати пенсіонерам

3
-7
«Тисяча Зеленського»: як її отримати пенсіонерам
Отримати тисячу гривень за повний курс вакцинації мають змогу всі українці, а не лише ті, хто вакцинується зараз.

Про це повідомляє Слово і Діло.

«Стосовно того, хто зможе скористатися цією тисячею гривень, то це всі громадяни України, які отримали дві дози вакцини, незалежно від того, коли вони отримали», — повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль .

Як повідомили, ця програма буде працювати з 19 грудня поточного року і до 18 грудня 2022 року. Гроші можна буде витратити лише на напрямки, що найбільше постраждали від епідемії: креативні індустрії, кіно, театри, музеї, спортивні центри і перевезення всередині України (авіа і залізничні).

«Програмою зможуть скористатися через додаток або портал «Дія» ті, хто мають відповідні ковідні сертифікати з двома дозами. «Дія» сформує відповідну платіжну картку, якою можна буде скористатися лише на ці п’ять напрямів, які постраждали від ковід», — заявив Шмигаль.

На питання, чи зможе пенсіонерка в селі скористатися цією тисячею, прем’єр заявив, що «Дія» є у всіх.

«Можливо. Для цього ми маємо програми підтримки пенсіонерів і доплачуємо 500 гривень 80+, 400 гривень — 75+. Відповідно буде цього року 70+ – 300 гривень. І далі наступні роки — 65 і 60. Відповідно ми будемо охоплювати всіх пенсіонерів. Плюс є індексація пенсій», — відповів на запитання очільник уряду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останнім часом на вибори здебільшого ходять пенсіонери, які охоче підтримують видатних "обіцяльників". Золотий фонд брехунів
Відповісти
А ти статистику опитування дивився: Зеленського досих пір підтримують вікова категоріявиборців: 18-30 років 63% виборців,30-50 56% виборців,50-70 років 23% виборців,так шо не гони на пенсів дябла,за зелених голосують зелені,пенси електорат Юльки.
Відповісти
Поважати і ходити на вибори є дві великі різниці. До всього молодь мінлива в своїх симпатіях, а пенсіонер, якщо щось таки засвоїв, то відмовиться тільки після своє смерті, або смерті кандидата. Навіть більше, сьогодні в Луцьку можна знайти не один десяток динозаврів, які тужать за Брєжнєвим
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні