--> Був під дією наркотиків: водій фури розчавив таксі, в якому перебували пасажири | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Був під дією наркотиків: водій фури розчавив таксі, в якому перебували пасажири

0
0
Був під дією наркотиків: водій фури розчавив таксі, в якому перебували пасажири
У Харкові 41-річний чоловік, який був за кермом фури розчавив таксі, у якому перебували пасажири.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харкова.

Смертельна аварія сталася 25 листопада близько 17:30 в районі перехрестя кільцевої дороги. Водій «MAN» з напівпричепом виїхав на перехрестя на червоний сигнал світлофора та спровокував масштабне ДТП.

Внаслідок аварії три людини загинули на місці пригоди, серед яких трирічна дитина. Також травмувались чотири особи. За висновком експертів, водій знаходився у стані наркотичного сп’яніння.

Наразі 41-річному мешканцю міста Запоріжжя повідомлено про підозру у скоєнні злочину за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні