--> Будують міцні зв'язки: найкращі дружини за знаком Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Будують міцні зв'язки: найкращі дружини за знаком Зодіаку

0
-12
Будують міцні зв'язки: найкращі дружини за знаком Зодіаку
Всупереч громадським очікуванням далеко не всі дівчата створені для шлюбу та сімейного життя. Деякі знаходять своє покликання у кар'єрі, творчості та інших сферах.

Про це пише Космополітан.

Козеріг

Чому жінка Козеріг – найкраща дружина за знаком зодіаку? Вона втілює образ ідеальної жінки, матері та дружини: спокійна, стримана та делікатна, із задоволенням займається домашнім господарством. При цьому жінка Козеріг вміє дивувати в сексі, відрізняється чуттєвістю та ніжністю.

Близнюки

Близнюки поряд з Козерогами – найкращий знак зодіаку для жінки, адже з панночками, народженими під цим знаком, ніколи не скучиш. У ролі дружини жінка Близнюки схожа не на хрестоматійну хранительку вогнища, а скоріше на близьку подругу, з якої можна посміятися, і посумувати. У жінок Близнюків високий інтелект і ерудованість, вони вміють підтримати розмову і легко підняти настрій близькій людині.

Терези

Чому Терези – найкращий знак зодіаку для сімейного життя? Справа в тому, що для жінок цього знака важливим є баланс у всьому, у тому числі в особистих відносинах. Вони обачно і виважено вибирають партнера, вир пристрастей – не їхня історія. Зате жінка Терези вміє вибудовувати міцні та гармонійні зв'язки всередині сім'ї, а також є прекрасною господинею, у якої житло завжди оформлене максимально затишно, акуратно та з великим смаком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні