Компанія мисливців намагалася вбити 50-річного чоловіка. ФОТО

1
5
Компанія мисливців намагалася вбити 50-річного чоловіка. ФОТО
У Миколаєві компанія мисливців переслідувала та обстріляла авто місцевого мешканця, вирішивши, що він браконьєр.

Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївщини.

Подія трапилася напередодні, 20 листопада, близько 21:40. До поліції надійшло повідомлення від громадянина про те, що неподалік с. Українка невідомі особи під час руху обстріляли його автомобіль «Хюндай».

На місці події поліцейські встановили, що 50-річний потерпілий їхав через поле, коли його почали переслідувати незнайомці на автомобілі Нива. Чоловіки наздогнали заявника, в’їхавши в його транспортний засіб, через що той вистрілив у повітря з рушниці. У відповідь один із опонентів почав стріляти також з рушниці по авто. Внаслідок чого водій Hyundai отримав поранення руки та голови і був госпіталізований.

Правоохоронці з’ясували, що компанія мисливців із чотирьох осіб, побачивши в полі автомобіль заявника, вирішили, що він браконьєр. Щоб пересвідчитись у цьому, почали рух за ним, а коли той став тікати та стріляти, відкрили стрілянину у відповідь.

Учасники конфлікту були доставленні до відділення поліції, де слідчі затримали 36-річного мешканця Одеси, який безпосередньо здійснював постріли.

За фактом проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за замах на умисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Найближчим часом за погодженням із окружною прокуратурою затриманому оголосять про підозру та судом буде обраний запобіжний захід.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То мисливська конкуренція за територію
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні