--> Літали тисячі доларів: на дорозі перевернувся інкасаторський автомобіль. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Літали тисячі доларів: на дорозі перевернувся інкасаторський автомобіль. ВІДЕО

0
0
Літали тисячі доларів: на дорозі перевернувся інкасаторський автомобіль. ВІДЕО
У США з броньованого інкасаторського автомобіля на дорогу висипались тисячі доларів, через що рух дорогою був зупинений.

Про це повідомляє Суспільне.

Подія трапилася вчора вранці, 19 листопада у населеному пункті Карлсбад.

Відомо, що водії, які проїжджали повз, зупинялися, аби зібрати гроші. Очевидці розповідають, що довкола автомобіля літали тисячі доларів.

Водій, який був за кермом інкасаторського автомобіля, намагався зібрати гроші самостійно, проте згодом йому на допомогу прибули співробітники Каліфорнійського дорожнього патруля. Правоохоронці намагалися утримати водіїв від зупинки на дорозі, збираючи купюри у пластикові пакети.

«Якщо ви знайшли гроші на автостраді, це не ваші гроші. Кошти належать Федеральній корпорації зі страхування вкладів та банку. Гроші треба повернути», — звернулися правоохоронці.

Наразі поліція заарештувала чоловіка та жінку, яких зафіксували на відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні