«Не повідомляють про покупки»: як перевірятимуть отримувачів субсидій

3
-1
«Не повідомляють про покупки»: як перевірятимуть отримувачів субсидій
У Міністерстві соціальної політики розповіли, що перевірки чи верифікацію Мінфін проводить із 2016 року. Він перевіряє тих, хто отримує субсидію у різних держреєстрах і якщо знаходить якісь невідповідності, просить органи соцзахисту розібратися.

Про це пише На Пенсії.

«Люди знають, що вказані ними відомості будуть перевірені та намагаються правильно заповнювати декларації. Найчастіше у декларації не повідомляють про покупки, вартість яких перевищує 50 тис. грн. Це виявляється під час роботи з даними банків», — розповіла міністерка соціальної політики Марина Лазебна.

Зараз перевірками займатиметься Національна соціальна сервісна служба. Але вона, як і Мінфін, не ходитиме з перевірками по квартирах. Критерії для включення до програми одержувачів субсидій будуть і надалі коригуватися, проте вже після закінчення опалювального сезону.

«Поки що ми лише уточнюємо окремі моменти, щоб дати можливість більшій кількості людей скористатися програмою субсидій. Наприклад, людина продала квартиру, яка була єдиним житлом, і купила нову. Тому ми хочемо передбачити, щоб отриманий нею дохід не враховувався під час розрахунку субсидії», — зазначила Марина Лазебна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оо, 50тисяч вважають великими грошима, а самі хизуються в "шмотках" на десятки тисяч доларів! Циніки!!! Все. Більше літературних слів немає.
Відповісти
Зелений, не жлоби. Красти ніхто немає права. Спочатку потрібно ущемити дрібних злодіяшок, щоб вони потім суцільною зграєю накинулись на більших, а ті, в свою чергу, на дуже великих. Цікаво. ти в який злодійський категорії???
Відповісти
Нехай спочатку "ущемляють" отих що сидять в парламенті і "пухкі конвертики" під кожне голосування отримують!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні