Е-лікарняні: у МОЗ відкрили безкоштовну «гарячу лінію»

0
-2
Е-лікарняні: у МОЗ відкрили безкоштовну «гарячу лінію»
Розпочав роботу контактний центру, працівники якого надають консультації з питань, пов'язаних із електронними лікарняними.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

“Щоб адаптовувати зміни швидше та якісніше, нам потрібно налагодити взаємодію з людьми. Тому ми разом з повноцінним стартом реформи запустили “гарячу лінію” і розраховуємо на зворотній зв’язок, щоб покращити сервіс державних цифрових послуг і разом зробити його зручним та зрозумілим для всіх”, – повідомила заступниця міністра з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

МОЗ разом із партнерами з міністерства соціальної політики, міністерства цифрової трансформації, Національної служби здоров'я, Пенсійного Фонду та Фонду соціального страхування України за підтримки проєкту Світового банку запустили роботу контактного центру, так звану “гарячу лінію” для детального роз'яснення щодо електронних лікарняних.

Щоб отримати інформацію стосовно електронного листа непрацездатності, потрібно зателефонувати за номером 1677.

Як зазначають, контактний центр працюватиме щоденно упродовж трьох місяців. Близько 20 операторів надають консультації щоденно з 08 до 22 години, аби люди могли отримати відповіді на питання у будь-який момент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні