Пластика чи апгрейд: топ-5 українських співачок-красунь

0
-2
Пластика чи апгрейд: топ-5 українських співачок-красунь
Зазвичай, зірки збільшують груди, коригують ніс і роблять підтяжку обличчя. Проте, деякі зазначають, що ніколи не дозволяли хірургам втручатися у свою зовнішність. То що ж це: вдалий апгрейд чи все ж хірургічне втручання?

Про це пише Телеграф.

Слава Камінська

Екс-учасниця гурту «НеАнгели» не приховує, що хірурги допомогли їй стати такою, якою вона є зараз. У 37-річної співачки збільшені губи, зроблена ринопластика, а також видно результат від уколів філерами у підборіддя та щелепу.



Софія Ротару

Серйозних операцій 74-річна співачка не робила, проте, ймовірно жінка регулярно звертається до фахівців, які допомагають їй «залишатися молодою».



Еріка Герцег

Колишня солістка гурту «ВІА Гра» добре попрацювала над собою. У 17 років дівчина важила 80 кілограмів, а сьогодні вона має усі модельні параметри. Також дівчина зверталася за допомогою до пластичного хірурга.



Аліна Гросу

Українська співачка, на думку українського пластичного хірурга Дмитра Слоссера, зменшила щоки, зробила ринопластику, підтяжку брів та пластику губ.



Ані Лорак

Є чутки, що співачка змінювала ніс та контур губ, проте артистка заперечує будь-які дії з боку хірурга. Жінка зазначає, що користується доглядовими масками та засобами, тому їй вдається так виглядати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні