Нацгвардію відправили обороняти кордон із Білоруссю. ВІДЕО

1
5
Нацгвардію відправили обороняти кордон із Білоруссю. ВІДЕО
Міністерство закордонних справ перенаправило додаткові сили Національної гвардії на українсько-білоруський кордон. Бійці Нацгвардії мають допомогти підрозділам Державної прикордонної служби та Національної поліції контролювати ситуацію на кордоні.

Пише 24 канал.

Загалом до посиленої охорони державного кордону мають залучити приблизно 8,5 тисяч військовослужбовців.

Як розповіли у МВС, бійців Нацгвардії розмістять на напрямках потенційного руху незаконних мігрантів з Білорусі. За словами командувача НГУ генерал-полковника Миколи Балана, наразі налагоджена чітка взаємодія між усіма відомствами та прораховані ймовірні напрямки, на яких має бути посилена увага.

Для моніторингу місцевості та обстановки підрозділи Нацгвардії використовуватимуть безпілотники. Також для швидкого переміщення особового складу, оперативного реагування та спостереження залучатимуть власну авіацію,
– зазначив Балан.

Згідно з рішенням РНБО щодо посилення охорони кордону, додаткові сили МВС України залучать, щоб стримати потік мігрантів у разі потреби та запобігти можливим провокаціям.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що, хтось нападає, що поїхали обороняти?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні