«Швидко та зручно»: вакциновані українці зможуть отримати по 1000 гривень від держави

8
-2
«Швидко та зручно»: вакциновані українці зможуть отримати по 1000 гривень від держави
Українцям, які отримали дві дози вакцини від коронавірусу, держава виплатить по 1 тисячі грн, які можна буде витратити на спорт, театри або подорожі.

Про це заявив Володимир Зеленський напередодні, 15 листопада, пише Zaxid.net.

«Кожен, хто отримав дві вакцини, зможе отримати 1 тисячу гривень. Швидко та зручно – тобто через додаток «Дія». За ці гроші можна буде придбати абонемент до спортзалу або фітнес-клубу, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал або виставковий центр або купити квитки для подорожей усередині країни», – сказав президент у відеозверненні в понеділок, 15 листопада.

Зеленський каже, що програма стартує 19 грудня. До кінця року на неї буде виділено близько 3 млрд грн і стільки ж – на початку 2022 року.

Проте громадяни, які не мають смартфонів та додатку «Дія», також зможуть отримати 1 тисячу гривень. Як саме громадяни зможуть це зробити, стане відомо згодом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Швидко???? Дані про вакцинацію по два тижні передають, щоб завантажити в Дію сертифікат. Дурдом, а не країна
Відповісти
Може б краще за газ ними заплатити. а не на концерти чи спордзали. То він так за 95 квартал переживає, щоб відвідувачів було більше. Не здивуюсь, якщо перед новим роком буде всеукраїнський тур 95 кварталу.
Відповісти
Швидко???? Дані про вакцинацію по два тижні передають, щоб завантажити в Дію сертифікат. Дурдом, а не країна
Відповісти
На це гроші є да??? А шоб підняти зарплати і пенсії,то нема??? Для чого нам твоя тисяча на фітнес зал,якщо я не знаю чим мені завтра комуналку заплатити??? На їжу не вистачає.....а він на подорож дає і фітнес зал....з ьакими цінами я і так схудну !!!
Відповісти
"весна прийде садиті будемо парашенка...?" і шо? хоч хтось вже сидить? (а вже пройшла і не одна) а трикратний крадій пенсій клоун зеленський вже на тисячу бреше 72%му бидлу ажж запінився...запасайтеся прищепками на губу щоби не відвисла від тищі!!!
Відповісти
і накуя їм така уркаїна? де зеленський бандит трикратно пенсії краде і десятки міліонів українців за кордоном працють не на свою державу! в нас держави вже нема бо керують нею захланно трикратно крадущі пенсії зелені бандитські змії-жиди!!! "щірі" українці посрали україну!!!
Відповісти
на всяку в клоуна-ЖИДА зеленського х.йню крадущого пенсії гроші є, а на пенсії підняти всим нема нікуя! це жидівский геноцид над пенсіонерами! чи реально прожити на 2-3тисячі пенсії без субсидії (в яких відмовлено) сплативши всі ком.послуги жкг і на харчі й ліки вже грошей немає!!! ЦЕ НАСТОЯЩИЙ ГЕНОЦИД НАД ЛЮДЬМИ ПОХИЛОГО ВІКУ ПРО ЯКИЙ ВСІ МОВЧАТЬ!!!!
Відповісти
Як голосували - так і маєте
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні