--> Британія готова перекинути спецназ до України через загрозу російського вторгнення, - ЗМІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Британія готова перекинути спецназ до України через загрозу російського вторгнення, - ЗМІ

3
2
Британія готова перекинути спецназ до України через загрозу російського вторгнення, - ЗМІ
Великобританія готова направити до 600 військових до України на тлі загрози вторгнення РФ. За інформацією видання The Mirror, підготовка почалася після того, як глави оборонних відомств Британії повідомили, що президент Росії представляє явну та реальну небезпеку для України й заходу, пише Уніан.

У Британії відреагували на відеозаписи, на яких видно, як російські танки, бронетехніка і війська зосереджуються біля України.

"Сотні парашутів за підтримки артилерійських підрозділів можуть впасти в регіон протягом 36 годин після зеленого світла", - зазначають у виданні.

На тлі побоювань через загрозу вторгнення РФ в Україну британські військові готові відправитися вже протягом декількох годин.

"Підрозділу високої готовності бригади було сказано, що її, можливо, буде потрібно розгорнути в дуже короткі терміни. Від 400 до 600 військовослужбовців готові. Їх обладнання упаковано, і вони готові летіти в Україну та або приземлитися, або стрибнути з парашутом. Вони підготувалися до обох випадків", - передає слова джерела The Mirror.

Як зазначає видання, за словами високопоставленого військового офіцера Великобританії, генерала Ніка Картера, зараз існує великий ризик початку холодної війни між Заходом і РФ. Крім цього, влада Британії стурбована ситуацією через нелегальних мігрантів в Європі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То вже добряче "смаленим засмерділо" що аж толерантні британці заворушилися.
Відповісти
А де наші волинські депутати в штани наклали?
Відповісти
Це була перша реакція, а зараз - панічно шукають, на чому ж ще бабла «пильнути» по-биріку, перед кіпішем
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні