У місті на Волині проводять перевірки щодо дотримання карантинних обмежень

0
0
У місті на Волині проводять перевірки щодо дотримання карантинних обмежень
У Ковелі проводять перевірки щодо дотримання карантинних обмежень
Упродовж тижня працівники виконавчого комітету спільно з представниками Ковельського управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області, Ковельської райдержадміністрації, Ковельського районного управління поліції з превентивної діяльності ГУНП у Волинській області проводили перевірки за дотриманням протиепідемічних заходів, що передбачені для «червоної» зони.

Про це повідомляє прес-служба Ковельської міської ради.

Вони побували у закладах ресторанного господарства, торгівлі, побуту, а також на ринках міста.

Посадовці перевіряли наявність сертифікатів про вакцинацію або інших дозвільних документів у працівників та відвідувачів, антисептичних та дезінфікуючих засобів, інформаційних матеріалів щодо профілактики коронавірусної хвороби, тимчасове маркування.

Були виявлені незначні порушення, про що попереджені підприємці, які здійснюють господарську діяльність. Крім того, спеціалісти проводили інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо діючих карантинних обмежень.

За їх порушення передбачена відповідальність за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що передбачає штраф для громадян – від 17 000 до 34 000 гривень, а для посадових осіб – від 34 000 до 170 000 гривень.

Робоча група працюватиме і надалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні