За якими тарифами лучани платитимуть за жовтневе теплопостачання

2
-1
За якими тарифами лучани платитимуть за жовтневе теплопостачання
У Луцьку провели нарахування за теплопостачання за жовтень згідно діючих двоставкових тарифів. Про це повідомляє ДКП «Луцьктепло».

Отже, розмір умовно-змінної частини тарифу, що нараховується споживачам впродовж опалювального сезону згідно Реєстрів І-IV із врахуванням середньої фактичної температури зовнішнього повітря у жовтні 2021 року +7,48ºС становить:

- для споживачів реєстру І – 7,26 грн/м2, з врахуванням витрат на оснащення будівлі вузлами комерційного обліку теплової енергії – 9,41 грн/м2;

- для споживачів реєстру ІІ – 8,2 грн/м2, з врахуванням витрат на оснащення будівлі вузлами комерційного обліку теплової енергії – 10,41 грн/м2;

- для споживачів реєстру ІІІ – 7,44 грн/м2;

- для абонентів реєстру IV розмір умовно-змінної частини тарифу є різним для кожного окремого будинку, обладнаного системою автономного опалення.

Розмір умовно-постійної частини двоставкового тарифу на послугу з постачання теплової енергії, затверджений рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 30.09.2021 №775-1, зафіксований у відповідних Реєстрах І–IV.

Детальніше про реєстри І–IV вартості теплової енергії можна почитати ТУТ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заплутали людей з тими "реєстрами" ще більше!
Відповісти
А не подавиться Коломойский з Зеленським?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні