«Червона» Волинь: за дві доби поліція склала понад 100 постанов за порушення маскового режиму

0
0
«Червона» Волинь: за дві доби поліція склала понад 100 постанов за порушення маскового режиму
8 листопада Волинська область увійшла до "червоної" зони карантинних обмежень. У регіоні, як для суб’єктів господарювання, так і для громадян, розширено ряд обмежень. Обов’язки щодо перевірки дотримання карантинних вимог, окрім інших служб, покладено і на Національну поліцію України. Про це повідомляють правоохоронці Волині.

Поліція перевіряє міський та міжрегіональний громадський транспорт, громадські заклади, також проводять профілактичну роботу та роз’яснюють людям важливість дотримання карантинних обмежень.

Зазначимо, що у "червоній" зоні роботу закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, фітнес-центрів, басейнів та спортзалів, а також проведення масових заходів дозволено лише за умови повної вакцинації працівників чи наявності негативного ПЛР-тесту; у транспорті міжрегіонального сполучення можна пересуватись за наявності сертифікату про вакцинацію, ПЛР-тесту, який зроблено не більш ніж за 72 години до поїздки, або сертифікату про одужання від коронавірусу; у громадських місцях люди повинні дотримуватись маскового режиму.

За два дні, з 8 по 9 листопада, правоохоронці Волині здійснили близько семисот перевірок дотримання карантинних вимог. За результатами – складено один адмінпротокол на працівника закладу торгівлі за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП, що передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 до 34 тисяч гривень. Винесено також понад 100 постанов за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП – порушення маскового режиму. За відсутність масок у громадських місцях порушникам загрожує штраф від 170 до 255 гривень.

Поліція вкотре закликає неухильно дотримуватися карантинних обмежень, адже вони необхідні для збереження вашого здоров’я та здоров’я ваших близьких.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні