На Волині перевірять вугледобувні підприємства: назвали причину

1
-2
На Волині перевірять вугледобувні підприємства: назвали причину
У Волинській області анонсують перевірки усіх вугледобувних підприємств. Про це повідомляє управління Держпраці у Волинській області.

На Волині проведуть перевірку заходів державного нагляду за дотриманням вугледобувними підприємствами законодавства про оплату праці.

Відповідні заходи буде проведено на усіх вугледобувних підприємствах Волині.

Під час перевірок перевірять оплату праці у першочерговому порядку з урахуванням вимог, визначених абзацом другим пункту 12 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для реструктуризації вугільної галузі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 січня 2019 року №80.

Заходи державного нагляду проводяться згідно з дорученням Прем’єр-міністра України Дмитра Шмигаля та окремого доручення в.о. голови Держпраці України Ігоря Дегнери.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора уряду визначитись з долею вугільних шахт на Волині ! А то прем'єр приїхав і як встидлива дівка став в стороні, піч колупає і каже, шо то буде робити якийсь міністр А нардеп Гузь замість того, щоби бути в епіцентрі подій разом з шахтарами зі свого округу, в той же час розглагольствує з трибуни в облраді про родове коріння Радзивилів ! Ото, блін, владу обрали ! Вугілля в країні не вистачає !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні