--> Мати ходила за водою: у саморобному наметі ромського поселення згоріла однорічна дитина. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мати ходила за водою: у саморобному наметі ромського поселення згоріла однорічна дитина. ВІДЕО

0
4
Мати ходила за водою: у саморобному наметі ромського поселення згоріла однорічна дитина. ВІДЕО
На Львівщині в саморобному наметі ромського поселення згорів живцем однорічний хлопчик. Сталося це біля сміттєзвалища, де живуть кілька родин, що займаються збором металу.

Про це пише ТСН.

Рятувальники кажуть, що жінка обігрівала свій намет саморобною буржуйкою, яка і стала причиною спалаху. Відомо, що жінка у час, коли сталося займання ходила по воду та залишила дитину саму.

Жінка з малюком оселилася на сміттєзвалищі влітку, проте дбала про дитину добре, як кажуть очевидці. Проте поліція заявила, що свого малюка жінка залишила у небезпеці.

«Перебуває на обліку органів соціальної опіки, отримує соціальну допомогу від держави, однак, не зважаючи на це, проживає в наметі і в негідних для утримання дітей умовах», - зазначають правоохоронці.

У міськраді кажуть, що про дітей на сміттєзвалищі не знали. Тепер підуть туди з перевіркою.

«Не було відомо, що на території сміттєзвалища проживає мати з малолітньою дитиною в таких умовах. Дуже шкода, що ніхто не повідомив і стало відомо вже по факту, який стався з дитиною», - кажуть представники міськради.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні