Україна отримала ще майже 3 мільйони доз вакцини від COVID-19

2
-4
Україна отримала ще майже 3 мільйони доз вакцини від COVID-19
7 листопада Дитячий фонд ООН доставив в Україну 2 930 300 доз мРНК вакцини від COVID-19 виробництва компанії Moderna. Про це повідомили у пресслужбі ЮНІСЕФ.

Україна отримує вакцини у рамках ініціативи COVAX безкоштовно.

COVAX є безпрецедентною ініціативою солідарності міжнародної спільноти, щоб сприяти доступу до ефективних і безпечних вакцин від COVID-19 для всіх країн.

Загалом у рамках COVAX, разом із цією поставкою, ЮНІСЕФ доставив 7 415 810 доз вакцин різних виробників (Pfizer, Moderna, AstraZeneca та Sinovac).

Поставки від імені ініціативи продовжаться, щоб захистити якомога більше людей в Україні від COVID.

"Наразі 11 мільйонів українців отримали принаймні одну дозу вакцини від COVID-19. Сьогодні вакцинація - це у першу чергу відповідальність кожного перед собою та оточуючими. Держава зробила все для того, щоб українці мали можливість вакцинуватися та навіть обирати вакцини. Moderna — це четверта вакцина, яка доступна в Україні для щеплення від COVID-19. Дякую міжнародним партнерам за системну підтримку та спільне прагнення перемогти пандемію”, - зазначив міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А при Пороху нас рашка постійно завойовувала і хотіла помогти, тут вакцина.... Нема слів...
Відповісти
При Пороху не було епідемії ковіду і не було медичних чиновників, які здатні вести Україну на друге місце у світі за смертністю
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні