Чорна смуга у житті: знаки Зодіаку, яким постійно не щастить

0
-2
Чорна смуга у житті: знаки Зодіаку, яким постійно не щастить
У всіх в житті є і світлі смуги, і чорні. Але в деяких людей доля ніби складається з лише темряви, без найменшого проблиску світла. Астрологи переконані, що зірки відіграють у цьому ключову роль. Лише зрозумівши їхні знаки, можна змінити своє життя на краще.

Про це пише Апостроф.

Близнюки

Близнюки дуже непостійні люди. Вони завжди кудись рухаються та поспішають, але часто навіть самі не розуміють – куди. Через це багато підопічних цього сузір'я втрачають на цьому шляху своє щастя. До того ж, через їхню специфічну поведінку, багато хто їх побоюється. Люди просто бояться зради з їхнього боку.

Рак

Раки дуже мрійливі. Навіть ще в ранньому дитинстві вони вже гадають про своє майбутнє, уявляючи свою щасливу родину. Але на шляху втілення цих думок у життя неминуче виникають труднощі та невдачі. Представники цього знаку сприймають їх дуже болісно і витрачають надто багато часу на зневіру.

Терези

Терези готові зробити будь-що заради загального визнання. Іноді вони навіть не гидують зрадою і підставляють близьких людей. Вигода, отримана в такий спосіб, приносить лише швидкоплинні " плюси " . Але осад у відданої близької людини залишиться на все життя.

Скорпіон

Скорпіони не шукають легких шляхів. А даремно. Саме такі шляхи при вирішенні тих чи інших питань найчастіше є найправильнішими. Але Скорпіони чомусь думають, що чим складніший шлях, тим солодша нагорода. Ось тільки в процесі вони можуть нагромадити купу проблем і завести себе в стан страшної депресії.

Риби

У Риб одна проблема - їхня мрійливість. Якщо їх відірвати від вигаданого світу, це може обернутися їм катастрофою. Риби не здатні виживати у суворих реаліях. Тому вони вважають все своє життя суцільною чорною смугою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні