Українському тіктокеру-мільйоннику спалили автомобілі, гараж та частину будинку. ВІДЕО

0
3
Українському тіктокеру-мільйоннику спалили автомобілі, гараж та частину будинку. ВІДЕО
На Київщині невідомі підпалили автомобіль жителя місті Ірпінь, відомого блогера. Вогонь знищив дві машини, гараж та частина будинку. За інформацією Київської поліції, підпалювачі зізнались за що спалили автівки тіктокера-мільйонника.

Як стало відомо під час слідства, 31-річному жителю Одещини 36-річний знайомий запропонував грошову винагороду за підпал автомобіля. Чоловіки ретельно готувалися до злочину: продумували маршрут в обхід камер відеонагляду та зв’язувалися через спеціально куплений телефон, який згодом знищили.

Загалом зловмисники отримали за підпал 1000 доларів.

Прибувши на місце події один із чоловіків переліз через паркан та відчинив ворота. Гаражне приміщення, у якому знаходилося два автомобіля, було відчинено. Зловмисники облили «BMW» бензином та підпалили.

Свою провину у підпалі фігуранти визнають, втім переконують, що з масштабом «перестарались». Чимало питань викликає і справжній мотив скоєння злочину.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили про підозру паліям за умисне знищення або пошкодження майна.

Суд обрав зловмисникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні