Виховує чотирьох дітей: поліція розшукала жінку, яка залишила немовля в пакеті. ФОТО

0
4
Виховує чотирьох дітей: поліція розшукала жінку, яка залишила немовля в пакеті. ФОТО
Поліцейські встановили особу матері, яка залишила свою новонароджену дитину замерзати на вулиці в пакеті.

Про це пише Про Захід.

Раніше Волинь24 писали про те, що 2 листопада 14-річна мешканка селища Товсте знайшла на території місцевого недіючого молокозаводу новонародженого хлопчика. Дівчинка, проходячи повз закинуту будівлю, почула дитячий плач. Коли підійшла ближче, то помітила сумку, а в ній дитину. Вона забрала її, занесла в найближчий магазин працівники якого викликали поліцію.

Провівши оперативно-розшукові заходи, поліцейські знайшли матір немовляти. Нею виявилася 31-річна мешканка одного з сіл Чортківського району. Жінка виховує з чоловіком чотирьох дітей, свої дії на даний момент вона пояснити не може.

За фактом злочину розпочато кримінальне провадження згідно ч. залишення в небезпеці. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні