Українець в Естонії вбив свого земляка: йому дали 7 років в'язниці

0
-3
Українець в Естонії вбив свого земляка: йому дали 7 років в'язниці
В естонському місті Палдіскі 35-річний українець вбив свого земляка. Про це, як пише "Європейська правда" з посиланням на портал ERR.

Оскільки справа розглядалася у порядку спрощеного провадження, то термін покарання було зменшено на третину. Тепер він становитиме майже 7 років тюремного ув'язнення.

Після відбуття покарання українця депортують з Естонії із 10-річною забороною на в'їзд.

Загалом суд призначив громадянинові України саме те покарання, на якому наполягала прокурор Наталія Мійлвеє.

Рішення суду не остаточне і може бути оскаржено в окружному суді.

Як повідомило слідство, 29 березня цього року у квартирі одного з будинків у місті Палдіскі виник конфлікт між українськими робітниками, які проживали в ній. Сварці, яка завершилася трагедією, передувало спільне розпивання алкогольних напоїв.

Чоловік під час сварки вдарив ножем свого ровесника, також громадянина України, внаслідок чого той помер на місці від отриманих травм.

"Третій чоловік, який перебував у квартирі, зателефонував на номер служби екстреної допомоги, і співробітники поліції, які прибули на місце події, затримали нападника за підозрою у скоєнні злочину", - зазначили в прокуратурі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні