У популярному месенджері з'являться нововведення

0
12
У популярному месенджері з'являться нововведення
Засновник Telegram Павло Дуров повідомив про запровадження у месенджері рекламних повідомлень. Про це пише УНН.

Дуров зазначає, що більшість користувачів навіть не помітить нововведення.

"Telegram не показуватиме рекламних повідомлень у списку чатів, особистих бесідах чи групах. Реклама зачепить лише великі канали — сервіси, де вона вже й так є, і підтримка яких призводить до найбільших витрат для Telegram", — зазначає Дуров.

За словами розробника месенджера, для показу реклами Telegram не використовуватиме особисті дані. Зміст оголошень залежатиме від тематики великих каналів, в яких їх публікують, а не від інтересів користувачів. Також він пообіцяв, що рекламні повідомлення стануть ненав'язливими, і матимуть лише текст без зображень та посилань.

"У каналах Telegram зараз трапляється реклама, яку публікують власники Telegram-каналів у вигляді звичайних повідомлень. Офіційні рекламні повідомлення, які впроваджує Telegram, будуть комфортнішими для користувачів", — розповів Дуров.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні