--> Під прикриттям сурогатного материнства: українці продавали немовлят у Китай | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під прикриттям сурогатного материнства: українці продавали немовлят у Китай

0
1
Під прикриттям сурогатного материнства: українці продавали немовлят у Китай
Правоохоронці Києва викрили злочинне угруповання, організоване громадянами України та Китаю, яке переправляло немовлят за кордон під прикриттям сурогатного материнства.

Про це заявила генеральна прокурорка Ірина Венедіктова під час спільної наради керівників правоохоронних та інших державних органів з питань протидії незаконному обігу зброї, боєприпасів та вибухових речовин, наркотичних засобів, психотропних речовин, їхніх аналогів або прекурсорів, а також торгівлі людьми, пише Суспільне.

«У столиці викрито масштабну схему переправлення немовлят за кордон, під прикриттям сурогатного материнства. Статусу підозрюваних вже набули 5 учасників злочинного об’єднання, з-поміж громадян України та Китайської Народної Республіки», – розповіла прокурорка.

Відомо, що впродовж 2018-2019 років члени угруповання організовували на території України схему продажу новонароджених дітей громадянам Китаю шляхом застосування допоміжних репродуктивних технологій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні