--> Зусиль Михайлюка виявилося недостатньо для перемоги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зусиль Михайлюка виявилося недостатньо для перемоги

0
-7
Зусиль Михайлюка виявилося недостатньо для перемоги
"Торонто" поступилися на домашньому паркеті сильним "Маверікс". Український баскетболіст увійшов в матч з лави але не зумів запобігти ураженню "Репторс".
Михайлюк вдало починає сезон

Ми продовжуємо уважно стежити за кар'єрою нашого представника в НБА. Талановитий Святослав Михайлюк приміряв форму "Торонто" перед початком сезону 2021/2022 і завоював право виходити одним з перших на заміну. Його команда провела 3 матчі і записала в актив першу перемогу.

"Торонто" не відносять до фаворитів першості. У канадського клубу недостатня глибина складу, щоб на рівних змагатися зі статусними командами. Парі матч букмекерська контора враховує цю обставину при виставленні лінії на ігри НБА. Експерти інформаційного порталу Мeta.ua ретельно вивчили умови цієї БК для бетторов і виcловили свою точку зору у вигляді огляду.

Битва з "Далласом"

У грі з "Маверікс" Михайлюк отримав достатньо ігрового часу, щоб проявити свої найкращі якості. Святослав зосередився на атаці кільця гостей з-за триочкової дуги. Українець виконав п'ять спроб, але лише два виявилися вдалими. Його досить щільно опікали суперники і кинути по кільцю без опору практично не вдавалося.

З середньої дистанції Михайлюк не атакував, оскільки гравці "Далласа" застосували зонну опіку. Єдину спробу Святослава атакувати з трисекундної зони опонент накрив з порушенням правил. Наш форвард реалізував тільки один штрафний кидок з двох. Набагато вдаліше Свят діяв в обороні, записавши в актив шість підбирань. "Репторс" впевнено провели першу половину зустрічі, відправившись на велику перерву з невеликою перевагою у рахунку.

Дончіч показує клас

У другій половині на паркеті виконував соло Лука Дончіч. Креативний словенський гравець практично поодинці розбив господарів. На рахунку захисника 27 очок, до яких Лука додав 12 результативних передач і 9 підбирань. Наставник канадської команди міняв склад, але закрити кращого гравця "Далласа" не вдалося. Гості здобули чергову перемогу і підтвердили статус фаворита.

Свят тримає рівень

За три матчі сезону 2021/2022 Михайлюк набирає у середньому по 6.3 очка. До них український форвард додає по 4 підбирання. Свят набрав у жовтні хорошу фізичну форму. Баскетболіст повністю розібрався в тактичних схемах наставника "Торонто" і цілком може заслужити місце в стартовій п'ятірці гравців.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні