--> Поліція Волині супроводжувала бойовий бронеавтомобіль. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліція Волині супроводжувала бойовий бронеавтомобіль. ФОТО

0
6
Поліція Волині супроводжувала бойовий бронеавтомобіль. ФОТО
Працівники поліції Волині, забезпечували супровід транспортування бронеавтомобіля "Дозор - Б". Це проводилося у рамках співпраці з виробниками сучасної військової техніки, повідомляє управління поліції охорони у Волинській області.

Бойова машина була завантажена на платформу вантажного тягача. Охорону особливо важливого вантажу здійснювали територією України - від виробника до місця випробування панцерника.

"Такі заходи безпеки необхідні для захисту специфічного вантажу, та безперешкодного його проїзду у випадку ускладнення руху на дорогах", - повідомив командир роти поліції охорони Василь Шаманський.

"Дозор - Б" - це повнопривідна бойова броньована машина з колісною формулою 4 на 4. Вона була створена в Україні Харківським конструкторським бюро з машинобудування, як багатоцільовий захищений транспортний засіб для транспортування особового складу, зброї та обладнання.

Бронетранспортер може використовуватися для оснащення спеціальних підрозділів збройних сил, національної поліції, сил швидкого реагування при виконанні ними розвідувальних, патрульних, а також миротворчих операцій, та як основний транспортний засіб в умовах бойових дій.

Панцерник успішно потрапив до свого місця призначення, ускладнень та проблем упродовж всього шляху не виникало.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні