--> На Волині збирали кошти на лікування 10-річного хлопчика, який мріє стати поліцейським. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині збирали кошти на лікування 10-річного хлопчика, який мріє стати поліцейським. ФОТО

0
1
На Волині збирали кошти на лікування 10-річного хлопчика, який мріє стати поліцейським. ФОТО
Поліція Волині долучилися до благодійного ярмарку, який був організований на підтримку хлопчика з ДЦП. Його влаштували волонтери імені Симона Киринейського, що діє при Жидичинському монастирі. Про це повідомляють правоохоронці Волині.

Після проведення служби усі охочі могли почастуватись кулінарними виробами, та залишити кошти для лікування 10-річного Богдана, який має діагноз дитячий церебральний параліч і мріє стати поліцейським.

Медики міста Рівне намагатимуться допомогти хлопчику, та поставити його на ноги.

Наразі ще триває збір коштів на лікування та реабілітацію.

Поліцейські поспілкувались з дорослими та дітьми: останні, до речі, були дуже здивовані, що службовий автомобіль заїхав на територію монастиря, однак радо фотографувались у ньому.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні